Toegankelijkheidsmenu

confectie

De gordijnstoffen van De Ploeg kunnen op meerdere manieren worden toegepast in uw interieur, bijvoorbeeld als geplooide gordijnen maar ook als vouwgordijnen. Om te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe een stof in een bepaalde confectie uitvoering toont, ziet u hier een overzicht.

WAVEPLOOI

Door de vaste afstand tussen de runners en de vaste afstand tussen de haken in het gordijn ontstaat een golfbeweging die zich bijna exact herhaalt.

Stofbehoefte 180% - 240%


RINGEN

Ringen, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, worden aan de bovenkant ingeslagen zodat het gordijn over een roede kan glijden.

Stofbehoefte 200% - 260%


VOUWGORDIJN

De Ploeg heeft een aantal doekkwaliteiten geselecteerd die goed te verwerken zijn als vouwgordijn. Deze kwaliteiten zijn vooraf uitvoerig getest om te beoordelen of deze vouwgordijn geschikt zijn.

Nieuw: SmartCord vouwgordijnbediening


ENKELE PLOOI

De enkele plooi kan gebruikt worden bij elk type stof. het gordijn hangt vóór of onder de rail.

Stofbehoefte 150% - 200%


ENKELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Tussen de plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooier in model blijven hangen. Het gordijn hangt onder de rail.

Stofbehoefte 170% - 220%


DUBBELE PLOOI

Het gordijn hangt vóór of onder de rail. Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi.

Stofbehoefte 200% - 260%


DUBBELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi. Tussen de dubbele plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooi in model blijven hangen. Het gordijn hang onder de rail.

Stofbehoefte 220% - 280%

 

De Ploeg:
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands
t 0492 386470
f 0492 386471
sales@deploeg.com

Projects?

De Ploeg's Project Team is ready to be of assistance for questions, swatches, the specifications service, measurements and any other matters. Please contact De Ploeg's Project team on +31 (0)492 38 64 60 during office hours.